Kabeljauw gestoofd in witte wijn

Kabeljauw gestoofd in witte wijn

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk mals gestoofde kabeljauw met groente en champignons in witte wijn en visbouillon. Bestrooi met bieslook en peterselie, deksel op de ovenschaal en geniet van dit smaakvolle gerecht!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kabeljauw gestoofd in witte wijn op tafel.

  1. Breng de visbouillon, wijn, soepgroente en de champignons aan de kook en laat het ca. 3 min zachtjes doorkoken.
  2. Beboter de ovenschaal met de helft van de boter en leg de vis daar in. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  3. Giet de groenten en de bouillon over de vis en bestrooi met bieslook en peterselie.
  4. Dek de ovenschaal af met ingeboterde aluminiumfolie en zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat de vis nog ca. 15 min garen.
eet smakelijk