Tofu met indiase invloeden

Tofu met indiase invloeden

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke tofu laat je je een avondje verwennen met Indiase invloeden. Komijnzaadjes, gember, knoflook en garam masala zijn daarvan de smaakmakers. Geserveerd met rijst en eventueel naan en everybody happy!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tofu met indiase invloeden op tafel.

  1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.
  2. Voeg komijnzaadjes toe aan hete olie en bak ze tot ze gaan springen.
  3. Voeg gember en knoflook toe en roerbak tot lichtbruin van kleur.
  4. Voeg nu uien, paprika, tomaten en tofu toe en roerbak op hoog vuur gedurende 2 minuten.
  5. Voeg garam masala, geelwortel, zout en peper toe en bak even mee.
  6. Bak net zolang tot de tomaten zacht en gaar zijn. Voeg wat water toe als het te droog wordt.
  7. Roer dan de verse korianderblaadjes erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Tofu