Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus

Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus

Smulweb imageSmulweb

Een lekker gerecht van andijvie-gehaktschotel bedekt door MAGGI champignonsaus en puree voor ovenschotels. Gebakken tot perfectie in de oven en klaar om geserveerd te worden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus op tafel.

  1. Verhit 2 el margarine in een wok en roerbak de andijvie 4-5 minuten beetgaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Verdeel de andijvie in een ingevette ovenschaal.
  3. Verhit weer 2 el margarine in de wok en bak het gehakt met de ui al omscheppend rul.
  4. Bereid de MAGGI Champignon Saus volgens de aanwijzingen en roer de saus door het gehakt.
  5. Bereid de MAGGI Puree voor Ovenschotels volgens de aanwijzingen. Schep het gehakt met de saus op de andijvie en strijk de puree erover uit.
  6. Bak de schotel 20-30 minuten in een voorverwarmde oven van 225 °C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen