Pasta met kip en perziken in roomsaus

Pasta met kip en perziken in roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Pasta met kip en perziken in roomsaus. Kipfilet stukjes met champignons, knoflook en kruiden gebakken en vervolgens Boursin gesmolten. Als laatste stukjes perziken en de siroop toegevoegd. Serveren met een heerlijke pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(53)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met kip en perziken in roomsaus op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in olie met een beetje kipkruiden bruin.
  2. Bak ook de champignons en de uitgeperste knoflook mee, en voeg als laatste de prei toe zodat deze nog een beetje knapperig blijft.
  3. Laat de Boursin smelten in het mengsel en voeg als allerlaatste de perziken in stukjes toe.
  4. Voeg één à twee eetlepels van de siroop toe aan de kipsaus.
  5. Breng de kipsaus op smaak met veel kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen