Kapucijners van mijn tante

Kapucijners van mijn tante

Smulweb imageSmulweb

Kapucijners van mijn tante. Een heerlijk pastei gerecht met speklapblokjes en gehakt. Aangevuld met een mix van uien, paprika, prei en soepgroenten. Op smaak gebracht met kruiden en afgetopt met knoflookworstje. Perfect om te delen met vrienden en familie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kapucijners van mijn tante op tafel.

  1. Bak de speklapblokjes in een braadpan tot ze gaar zijn en haal de blokjes uit de pan.
  2. Prak het gehakt fijn in het achtergebleven vet in de pan, voeg daarna de uien, paprika en prei toe. Voeg vervolgens de soepgroenten toe en maak het af met de kruiden.
  3. Voeg als laatste het knoflookworstje en de spekblokjes toe, gevolgd door de kapucijners.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen