Zeebaars uit de oven

Zeebaars uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke zeebaars uit de oven met knoflook, citroen, dille, tomaat en ui is een echte aanwinst voor iedere visliefhebber. Gegarandeerd smullen met dit eenvoudige recept in niet al te lange tijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zeebaars uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven op ca. 180gr. (afhankelijk van de oven). Beboter de ovenschaal en strooi er wat zout in!
  2. Steek de 6 tenen knoflook, 6 schijfjes citroen en 6 takjes dille in de ingesneden baars.
  3. Leg de baars in de schaal en voeg de tomaat en de uienringen rond de vis toe.
  4. Bestrijk de baars, tomaat en ui met olie en breng op smaak met peper en zout.
  5. Zet de schotel in de oven en bak gedurende ongeveer 40 minuten. (Controleer af en toe of de vis al gaar is!)
  6. Zet de oven uit en laat de vis nog ca. 10 minuten in de oven staan.
  7. Haal de schotel uit de oven en serveer de baars op een bord met de tomaat en ui erbij.
eet smakelijk