Salade met gorgonzola en druiven

Salade met gorgonzola en druiven

Smulweb imageSmulweb

Deze salade met gorgonzola en druiven is zo lekker dat je tong er spontaan van gaat krullen. Met Romeinse sla, veldsla, goudbruin geroosterde pijnboompitten en blokjes gorgonzola, blauwe druiven en een heerlijke dressing van olijfolie en rodewijnazijn. Serveer met stokbrood of geroosterd brood.

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade met gorgonzola en druiven op tafel.

  1. Verdeel de gorgonzola in blokjes of grove kruimels.
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge hete koekenpan.
  3. Snijd de Romeinse sla in smalle reepjes en schep deze door de veldsla.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  5. Verdeel de sla over borden en verdeel daarover de kaas, blauwe druiven en pijnboompitten.
  6. Giet de dressing erover en presenteer er stokbrood of geroosterd brood bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kaas Fruit Druiven