Kapucijners met spek en kaas

Kapucijners met spek en kaas

Smulweb imageSmulweb

Kapucijners met spek en kaas. Gebakken spekreepjes met ui, knoflook en paprika. Tomatenpuree en sambal laten pruttelen met kapucijners en als finishing touch een beetje kaas. Bon appétit!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 200 g Magere spekreepjes kalkoen

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kapucijners met spek en kaas op tafel.

  1. Open de blikken en laat de kapucijners uitlekken. Bak het vetspek in een pan en haal het uit het vet als het goudbruin is. Leg het op keukenpapier.
  2. Bak vervolgens de spekreepjes zachtjes lichtbruin in het overgebleven vet. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe.
  3. Voeg de tomatenpuree en sambal toe en laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Voeg de kapucijners toe en warm alles goed door.
  5. Roer tot slot de kaas erdoor en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen