Salade van rucola meloen en serranoham

Salade van rucola meloen en serranoham

Smulweb imageSmulweb

Met deze frisse salade maak je goede sier aan tafel. De rucola, meloen en Serranoham creëren een spannende smaakcombinatie die je direct in vakantiestemming brengt. De dressing van olijfolie, balsamicocrème, sherry, knoflook, kappertjes, peper en zout maakt het geheel af.

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 40 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade van rucola meloen en serranoham op tafel.

  1. Leg op 2 borden een handje rucola. Strooi gehakte kruiden erover.
  2. Schaaf met een kaasschaaf dunne plakken van de meloen. Leg de plakken op de rucola.
  3. Halveer de Serranohamplakjes en leg ze hier en daar tussen de rucola en meloen.
  4. Maak de dressing door olijfolie, balsamicocrème, sherry, knoflook, kappertjes, peper en zout te kloppen. Druppel de dressing over de salade.
  5. Garneer de salade met Parmezaanschaafsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Rucola salade