Australian pie

Australian pie

Smulweb imageSmulweb

Een Australian pie is een smaakvolle ervaring. Met onze selectie aan kruiden, vlees en bladerdeeg bak je in een handomdraai authentieke en verrukkelijke meat pies. Serveer ze met ketchup.

45 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 375 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Australian pie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Gooi alle ingrediënten behalve het bladerdeeg en de ketchup door elkaar in een braadpan. Bak alles ongeveer 30 minuten op laag vuur.
  3. Druk in elk bakvormpje een plak bladerdeeg. Vul vervolgens elk vormpje met het vleesmengsel en plaats er een deksel van bladerdeeg op.
  4. Bak de meat pies ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn.
  5. Serveer de meat pies met ketchup.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart