Pindasoep uit ghana

Pindasoep uit ghana

Smulweb imageSmulweb

Deze authentieke Pindasoep uit Ghana vraagt om een uitprobeersel. Voeg blokjes gesneden vlees en stukken vis toe aan bouillon, paprika, knoflook, ui en pindakaas voor een unieke smaakbeleving. Garneer tenslotte met dunne ringen lente-ui.

60 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pindasoep uit ghana op tafel.

  1. Kook het vlees gaar in bouillon.
  2. Roerbak uien, knoflook, paprika en stukjes tomaat gedurende drie minuten. Voeg daarna de kruiden en specerijen toe en roerbak nog eens twee minuten.
  3. Voeg tomatenpuree, bouillon en pindakaas toe en maak er een gladde soep van.
  4. Voeg blokjes gesneden vlees en stukken vis toe. Als verse vis wordt gebruikt, zorg er dan voor dat deze goed gaart maar nog wel in hele stukken blijft.
  5. Garneer met dunne ringen lente-ui. Voeg water toe als de soep te dik wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Pindasoep