Scallopine al limone

Scallopine al limone

Smulweb imageSmulweb

Mals kalfsvlees met een friszoete touch van citroen. Met een eigen gemaakte saus met kappertjes en witte wijn. Eet de Scallopine al limone met gestoomde groenten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Kalfsoesters

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Scallopine al limone op tafel.

  1. Sla met de platte kant van een vleeshamer tussen plasticfolie de kalfsoesters iets platter. Haal ze door de bloem, schud overtollig bloem af.
  2. Rasp de citroen en pers het sap van de citroen uit. Verhit olie en boter in de pan en bak de kalfsoesters aan beide kanten snel bruin (ze mogen iets roze zijn).
  3. Haal het vlees uit de pan en blus de pan met een scheutje witte wijn. Voeg de boter, de citroenrasp en het citroensap toe en kook de saus snel in. Voeg een eetlepel kappertjes toe aan de saus.
  4. Voeg vlak voor het serveren het vlees nog even toe om op te warmen en serveer met de limoensaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees