Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Apple crumble taart (appeltaart) op tafel.
- Maak de taartbodem volgens de verpakking. Kook intussen de pudding.
- Doe de geschilde en in grove stukken gesneden appels, suiker, honing en citroensap in een pan en kook deze zachtjes in 10 min bijna gaar (let op: kooktijd is afhankelijk van het soort appel, te lang koken en je krijgt appelmoes!). Schep deze daarna in een ingevette ovenschaal.
- Meng de kokos, bakmeel, havermout en suiker. Maak een kuiltje en doe daar de gesmolten boter, olijfolie en honing in. Meng het geheel tot een kruimelige massa.
- Strooi de kruimels over de appels en zet in de oven 25 minuten op 180 (160 hetelucht) graden tot bruin en knapperig. Volledig laten afkoelen.
- Stort intussen de afgekoelde pudding op de taartbodem en laat opstijven in de koelkast. Schep daarna voorzichtig de appel crumble op de pudding. Druk zachtjes aan tot het 1 geheel wordt.
- Eventueel serveren met slagroom. Eet smakelijk!