Lekkerbekje met knoflook-limoensaus

Lekkerbekje met knoflook-limoensaus

Smulweb imageSmulweb

De lekkerbekjes zijn al heerlijk van zichzelf, maar met de knoflook-limoensaus geef je dit gerecht nét dat beetje extra. Serveer met de gekoelde aardappelsalade en het feestmaal is compleet.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 gevulde aardappel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lekkerbekje met knoflook-limoensaus op tafel.

  1. Pers de knoflook boven de mayonaise uit en roer er met de yoghurt, het limoensap en peper naar smaak een sausje van.
  2. Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer de vis met de aardappelen en het sausje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen Desserts