Romige pangasiusfilet

Romige pangasiusfilet

Smulweb imageSmulweb

Romige pangasiusfilet met mosterdtopping uit de oven. De creme fraiche, mosterd en zwarte peper maken het gerecht af. Serveer het met rijst of gebakken aardappeltjes!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(14)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige pangasiusfilet op tafel.

  1. Leg de filets op een met bakpapier beklede ovenplaat.
  2. Maak de topping van creme fraiche, mosterd en peper.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Snijd de ui of sjalot in ringen en hak het knoflookteentje in plakjes. Bak de ui in een koekenpan met wat boter tot deze licht gekleurd is en voeg dan de knoflook toe. Bak het geheel nog even zachtjes.
  5. Voeg de creme fraiche topping toe aan de pan en meng dit met de ui en knoflook. Verwarm het geheel een half minuutje mee en haal de pan van het vuur.
  6. Verdeel het ui- en creme fraiche mengsel mooi over de filets en maak af met een bescheiden hoeveelheid geraspte kaas en grof gemalen zwarte peper.
  7. Plaats de bakplaat met de filets in het midden van de oven. Bak de filets gedurende ongeveer 25 minuten tot ze gaar zijn.
  8. Serveer de filets en geniet ervan!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Bakken