Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige pangasiusfilet op tafel.
- Leg de filets op een met bakpapier beklede ovenplaat.
- Maak de topping van creme fraiche, mosterd en peper.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de ui of sjalot in ringen en hak het knoflookteentje in plakjes. Bak de ui in een koekenpan met wat boter tot deze licht gekleurd is en voeg dan de knoflook toe. Bak het geheel nog even zachtjes.
- Voeg de creme fraiche topping toe aan de pan en meng dit met de ui en knoflook. Verwarm het geheel een half minuutje mee en haal de pan van het vuur.
- Verdeel het ui- en creme fraiche mengsel mooi over de filets en maak af met een bescheiden hoeveelheid geraspte kaas en grof gemalen zwarte peper.
- Plaats de bakplaat met de filets in het midden van de oven. Bak de filets gedurende ongeveer 25 minuten tot ze gaar zijn.
- Serveer de filets en geniet ervan!