Roergebakken boerenkool met knoflook

Roergebakken boerenkool met knoflook

Smulweb imageSmulweb

Roergebakken boerenkool met knoflook: knapperig groen met een knoflook twist. Haal de bladeren van de stelen, snijd fijn, bak gedurende 5 minuten op hoog vuur met boter en voeg uitgeperste knoflook toe. Behoud de kleur en de vitamine C!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 g Boerenkool

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken boerenkool met knoflook op tafel.

  1. Was de boerenkoolbladeren goed af en haal de bladeren van de stelen.
  2. Snijd de boerenkool fijn met de keukenmachine.
  3. Bak de boerenkool gedurende 5 minuten op hoog vuur met een klein beetje boter en voeg de uitgeperste knoflookteen toe.
  4. Op deze manier blijft de boerenkool mooi op kleur en wordt een vitamine C verlies vermeden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden Boerenkool