Vegetarische schnitzel

Vegetarische schnitzel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke vegetarische schnitzel met roergebakken courgette. De schnitzel is knapperig gebakken en de yoghurt met walnoten en kruiden maakt deze schnitzel helemaal af. Een perfecte keuze voor een vegetarische avondmaaltijd!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegetarische schnitzel op tafel.

  1. Verhit 1½ el van de olie in een wok en roerbak de ui al omscheppend op een halfhoog vuur in ± 3 minuten goudgeel en glazig.
  2. Voeg de courgette en peper en zout naar smaak toe en bak het al omscheppend 5-7 minuten mee.
  3. Verhit intussen de rest van de olie en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en gaar.
  4. Roer intussen de walnoten met de kruiden en peper en zout naar smaak door de yoghurt.
  5. Serveer de schnitzels met de yoghurt en de roergebakken courgette.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees