Indisch stoofvlees

Indisch stoofvlees

Smulweb imageSmulweb

Indisch stoofvlees, mals, smaakvol en eenvoudig te maken. Laat de riblappen langzaam garen in laos, djahé en ketjap, serveer met rijst en een frisse komkommersalade. Heerlijk!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indisch stoofvlees op tafel.

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui met de knoflook, de sambal, de laos en de djahé ± 5 min. al omscheppend.
  2. Voeg de riblappen toe en bak dit al omscheppend ± 3 min. mee.
  3. Voeg 2 1/2 dl water toe en stoof de riblappen op matig vuur met de deksel op de pan in ± 2 uur gaar. Schep de riblappen af en toe om en voeg zonodig af en toe wat water toe.
  4. Breng het gerecht op smaak met ketjap, zout en kokos.
  5. Serveer het gerecht met rijst en komkommersalade met rode peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Bier