Garnalencocktail

Garnalencocktail

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker onder de voorgerechten, deze garnalencocktail. De garnalen zijn gemengd in een saus van mayonaise, mosterd, citroensap, Worcestershiresaus, Tabascosaus, tomatenketchup en Cognac. Serveer op bedje van sla en garneer met apart gehouden garnalen en een partje citroen.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 g Worcestersaus
  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Garnalencocktail op tafel.

  1. Haal de eventuele snorrenbaarden uit de garnalen en doe ze in een kom.
  2. Mix de mayonaise, mosterd, citroensap, zwarte peper, Worcestershiresaus, Tabascosaus, tomatenketchup en Cognac in een kom en roer dit goed door elkaar.
  3. Meng de garnalen door de saus en laat de saus in de koelkast opstijven.
  4. Was de sla en leg wat slablaadjes in een glas. Schep hier het garnalenmengsel over en garneer dit met wat apart gehouden garnalen.
  5. Voeg een partje citroen toe aan het glas.
eet smakelijk