Salade van zeekraal met avocado mozzarella en shi-so

Salade van zeekraal met avocado mozzarella en shi-so

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke combinatie van ziltige zeekraal, romige avocado en zachte mozzarella. Het geheel is afgemaakt met peterselie, peper, citroensap en olijfolie voor extra smaak. Garneer met shi-so cress en geniet van deze heerlijke salade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Avocado olie
  • 2 el shiso cress

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade van zeekraal met avocado mozzarella en shi-so op tafel.

  1. Blancheer zeekraal gedurende 3 minuten en spoel het meteen af onder koud water.
  2. Snijd mozzarella in plakjes en avocado ook in plakjes.
  3. Verdeel zeekraal over borden en leg er de plakjes avocado en mozzarella op.
  4. Strooi er wat peterselie en peper overheen.
  5. Besprenkel alles met citroensap en olijfolie.
  6. Garneer het geheel met shi-so cress.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Avocado salade