Tagliatelle met pesto en bleekselderij

Tagliatelle met pesto en bleekselderij

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met pesto en bleekselderij, een overheerlijk snel gerecht. Giet de pasta af en roer het pestomengsel en de bleekselderij erdoor. Strooi er wat geroosterde pijnboompitten en kaas overheen en geniet ervan.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tagliatelle met pesto en bleekselderij op tafel.

  1. Snijd de korstjes van de kaas en breek de plakken in stukjes.
  2. Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Kook de bleekselderij in weinig water met zout in ± 7 minuten gaar. Giet de groente af en vang 1 dl van het kookvocht op.
  4. Roer de pesto door het kookvocht. Giet de pasta af en schep het pestomengsel en de bleekselderij erdoor. Breng op smaak met peper en strooi de kaas erover.
  5. Bestrooi de pasta met geroosterde pijnboompitten (tip).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Groente Bleekselderij