Ribeye van de bbq

Ribeye van de bbq

Smulweb imageSmulweb

Deze ribeye van de bbq is om van te watertanden. Je smeert het vlees in dit recept in met een heerlijk kruidige droge rub en je gaart het langzaam op de BBQ. Serveer met aardappeltjes en een frisse salade of laat je creativiteit de vrije loop.

120 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Ribeye van de bbq op tafel.

  1. Meng alle kruiden en specerijen goed door elkaar samen met de olie en 1 theelepel peper en zout en smeer de ribeye ermee in. Laat dit minimaal een uur intrekken.
  2. Grill de ribeye op de hete barbecue. Haal het vlees van de bbq af en leg het op een houten snijplank. Bedek het met aluminiumfolie en laat het gedurende 20 minuten rusten zodat de sappen zich kunnen herverdelen in het vlees.
  3. Snijd de ribeye van de BBQ in dunne plakken en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bbq Ribeye bbq