Varkenshaas met roergebakken sperziebonen

Varkenshaas met roergebakken sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Combineer rijst met sappige plakjes varkenshaas in sojasaus met heerlijk knapperige sperziebonen en smaakvolle champignons. Dit gerecht is snel en gemakkelijk te bereiden en ideaal voor die doordeweekse avonden wanneer je op zoek bent naar iets lekkers om te koken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaas met roergebakken sperziebonen op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
  2. Snijd het vlees in plakjes van 1 cm dik.
  3. Verhit de helft van de olie in een wok met antiaanbaklaag en roerbak het vlees al omscheppend ± 3 minuten op hoog vuur. Schep het uit de pan en houd het warm.
  4. Verhit de rest van de olie en roerbak de ui en de sperziebonen ± 5 minuten.
  5. Voeg de champignons toe en roerbak ze op hoog vuur met de groenten mee totdat de bonen beetgaar zijn.
  6. Schep het vlees erdoor en breng alles op smaak met de sojasaus en peper.
  7. Serveer met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Sperziebonen