Salade met gebakken duivenborst

Salade met gebakken duivenborst

Smulweb imageSmulweb

Een salade met gebakken duivenborst is de perfecte combinatie voor een bijzonder gerecht. Lekker met geroosterde pijnboompitten, croutons, paprika en dressing van notenolie. De duivenborst wordt lekker krokant gebakken en netjes over de salade heen gesneden.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Duif

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade met gebakken duivenborst op tafel.

  1. Bak de dobbelsteentjes brood in de olijfolie goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Klop dressing van de azijn, notenolie, ui, zout en peper.
  3. Bestrooi de duivenborsten met zout en peper en bak ze in de boter om en om bruin, ca. 2 minuten aan elke kant.
  4. Haal het vlees uit de pan, laat het 4 minuten rusten en snijd de duivenborsten dan in schuine plakken.
  5. Leg op elk bord een bergje sla en een paar plakken duivenborst.
  6. Schenk een beetje dressing over de salade en garneer het gerecht met de croutons, geroosterde pijnboompitten en reepjes paprika.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade