Gevulde kipfilet

Gevulde kipfilet

Smulweb imageSmulweb

Gevulde kipfilet om van te smullen! Met knapperige pijnboompitten, tomaatjes en spekjes. Kruidig op smaak gebracht met provencaalse kruiden en kerrie. Lekker sappig van binnen en pittig van buiten. Serveer dit gerecht voor een heerlijk diner.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde kipfilet op tafel.

  1. Rooster de pijnboompitten en snijd de tomaatjes en spekjes fijn. Gebruik ook afsnijdsels van de kip.
  2. Meng de ingrediënten en voeg naar smaak peper, zout, provencaalse kruiden, knoflook en kerrie toe.
  3. Snijd de kip over de lengte open, vul met het mengsel en klap dicht. Wikkel in ham en plaats in een voorverwarmde oven op een met boter ingesmeerde schaal.
  4. Bak de kip 30-40 minuten in de oven totdat deze gaar is (afhankelijk van grootte en gewicht).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte