Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige petitfours op tafel.
- Meng 200 g geitenkaas met de peterselie en basilicum en peper naar smaak. Meng de helft met de rode paprikablokjes en de andere helft met de gele paprikablokjes.
- Bestrijk 3 sneetjes brood met kruidenkaas met rode paprika en 3 sneetjes met kruidenkaas met gele paprika. Beleg al deze sneetjes met ham.
- Leg de sneetjes met gele paprika op de sneetjes met rode paprika. Bestrijk de laatste 3 sneetjes aan beide kanten met de naturel geitenkaas en leg ze op de stapeltjes.
- Snijd deze stapeltjes met een elektrisch mes of een scherp kartelmes zonder te duwen elk in 4 mooie vierkantjes.
- Garneer de petitfours bovenop met een toefje rucolakers en partjes tomaat. Zet de petitfours op een mooie schaal en zet ze tot gebruik in de koelkast. Tips: - Vervang de ham eens door plakjes gerookte zalm, gerookte eendenborstfilet of casselerrib. - Schil de kerstomaatjes heel dun en rol het schilletje op tot een klein roosje.