Bumbu bali daging dua

Bumbu bali daging dua

Smulweb imageSmulweb

Bumbu Bali daging dua: Een smaakvol Indonesisch gerecht met mals vlees in combinatie met diverse kruiden en sausjes. Stoof het vlees a anderhalf uur voor een perfecte smaak. Serveer het gerecht met rijst of noodles en maak het af met kroepoek en groenten voor de ultieme ervaring.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 150 ml Water
  • 1 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Bumbu bali daging dua op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Snijd de uien en knoflook fijn en bak dit in de olie.
  3. Voeg het vlees toe en bak dit even mee.
  4. Doe de bumbu erbij en bak die even mee.
  5. Voeg de sambal en de kecap toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Roer de asem door het water en giet dit bij het vlees.
  7. Stoof het vlees anderhalf uur of tot het gaar is.
  8. Laat de saus indikken.
  9. Verwijder de sereh, djahe, daun salam en laos voor het opdienen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees