Blinis met creme fraiche en zalmkaviaar

Blinis met creme fraiche en zalmkaviaar

Smulweb imageSmulweb

Serveer deze blinis met creme fraiche en zalmkaviaar op kamertemperatuur als een heerlijk hapje op een feestje of verjaardag. Het beslag van creme fraiche, bieslook en kaviaar geeft een extra smaakvolle touch aan dit gerecht. Bakken en serveren maar!

15 min bereiden

borrel

16 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 50 g Kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Blinis met creme fraiche en zalmkaviaar op tafel.

  1. Zeef de bloemsoorten en het bakpoeder in een kom. Klop dan langzaam het losgeklopt ei en de karnemelk erdoor. Roer de boter erdoor.
  2. Bak de blinis van 2 tl beslag in een grote, verwarmde koekenpan met antiaanbaklaag. Keer de blinis om en laat ook de andere kant bruin worden. Leg ze op een rooster om af te koelen. Bak zoveel blinis tegelijk als in de pan passen.
  3. Verdeel de crème fraiche, het bieslook en de kaviaar over de blinis.
  4. Serveer de blinis op kamertemperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel