Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas

Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Deze mini-quiche met zongedroogde tomaat en geitenkaas komt uit de oven als kleine smakelijke smulpartijen. Makkelijk om mee te nemen naar werk of als bijgerecht bij de borrel.

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas op tafel.

  1. Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
  2. Week de tomaten een uurtje en knip ze fijn.
  3. Klop de crème fraiche los met ei, melk en wat zout.
  4. Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee.
  5. Verdeel de zongedroogde tomaten over de bodem, daarop de fijngesneden kaas, dan de fijngesneden basilicum, in plakjes gesneden olijf en de in ringen gesneden bosui.
  6. Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
  7. Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas