Zalm met tomaat en ui

Zalm met tomaat en ui

Smulweb imageSmulweb

Zalm met tomaat en ui, een heerlijke combinatie. Bak de vis tussen de uien en voeg tomaten, room en water toe. Serveer met groenten en aardappelpuree. Een geweldig gerecht om uit te proberen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalm met tomaat en ui op tafel.

  1. Verhit de olie en fruit de uiringen al omscheppend in ± 5 minuten lichtbruin.
  2. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak. Bak de stukken vis tussen de uien aan beide kanten bruin.
  3. Voeg de tomaten, de room, 1 dl heet water en peper en zout naar smaak toe. Stoof de vis in ± 7 minuten net gaar.
  4. Kook intussen de sperziebonen in water met zout in ± 7 minuten beetgaar.
  5. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Serveer de vis met de groenten en de puree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui