Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken zalmfilet met grote garnalen op tafel.
- Snijd sjalotjes, knoflook, rode peper en gember fijn en doe ze in een bak met olie, citroensap en kruiden. Laat zalm en garnalen ongeveer 15 minuten marineren.
- Maak de saus door in een pannetje melk, boursin, witte wijn, dunne ringen prei, fijngesneden peterselie en dille te verwarmen.
- Snijd de tomaat in grove stukken en champignons in plakjes.
- Laat de saus op laag vuur doorkoken. Pureer deze vervolgens met een keukenmachine en zet terug op het vuur. Breng op smaak met zout, peper en viskruiden. Voeg een scheutje koksroom toe en zeef de saus indien gewenst.
- Haal de zalm en garnalen uit de marinade en fruit de marinade in een pan. Voeg de vis en garnalen toe en draai deze meerdere keren om tot het gaar is.
- Haal de zalm en garnalen uit de pan en bak nog kort de champignons en tomaten.