Gevulde courgette verfijnd met roomkaas

Gevulde courgette verfijnd met roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Gevulde courgette verfijnd met romige roomkaas en ambachtelijk gehakt. Krokant gebakken paneermeel bovenop. De bouillon geeft een rijke smaak en is perfect als jus. Eet smakelijk met deze vlot klaar te maken gevulde courgette.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Philadelphia

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde courgette verfijnd met roomkaas op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 170°C.
  2. Gehakt met ei, ui, knoflook en roomkaas mengen, met zout, peper en tijm op smaak maken.
  3. Gehalveerde courgettes vullen met de helft van het gehaktmengsel. Paneermeel erover strooien.
  4. De courgettes in een ovenschaal leggen en overgieten met de bouillon. In de oven ca. 25 minuten laten garen.
  5. De courgettes uit de ovenschaal halen, de bouillon in een pan doen en de vleesjus erdoor roeren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Courgette Gevulde courgette