Tagine van kalkoen met zoete aardappelen

Tagine van kalkoen met zoete aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Proef de heerlijke Marokkaanse keuken met deze tagine van kalkoen en zoete aardappelen, verrijkt met de smaak van dadels en verse koriander. Serveer met groot stuk Marokkaans brood en diverse salades. Bon appétit!

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12 Dadel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tagine van kalkoen met zoete aardappelen op tafel.

  1. Schil en was de zoete aardappelen. Snijd ze in plakjes.
  2. Verhit de olijfolie in een tagine of kookpan en bak daarin de stukken kalkoenfilets samen met de gehakte ui, koriander, specerijen en zout naar smaak.
  3. Voeg vervolgens de zoete aardappelplakjes, in stukjes gesneden dadels en een glas water toe.
  4. Laat het gerecht ongeveer 45 minuten sudderen.
  5. Dien gloeiend heet op met grote stukken Marokkaans brood en diverse salades.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kalkoen