Gebakken peultjes met tomaat en bleekselderij

Gebakken peultjes met tomaat en bleekselderij

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke gebakken peultjes met tomaat, bleekselderij en champignons in slechts 20 minuten klaar in de ActiFry. Voeg ook pijnboompitjes en verse gehakte rozemarijn toe voor extra smaak.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Peultjes
  • 1 el Jumbo Rozemarijn

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gebakken peultjes met tomaat en bleekselderij op tafel.

  1. Snij de bleekselderij in stukjes en de champignons doormidden.
  2. Doe een lepeltje olie in de ActiFry.
  3. Voeg de peultjes, cherrytomaatjes, bleekselderij en champignons toe in de ActiFry.
  4. Strooi er de verse gehakte rozemarijn overheen.
  5. Laat het geheel 20 minuten bakken.
  6. Voeg de pijnboompitjes 10 minuten voor het einde toe.
  7. Proef en voeg, indien nodig, zout en peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bleekselderij