Kabeljauwfilet van mathijs vrieze

Kabeljauwfilet van mathijs vrieze

Smulweb imageSmulweb

Malse kabeljauwfilet in combinatie met veel groenten! Bakken in de Actifry met een vleugje kerrie maakt dit gerecht lekker en gezellig. Serveer met rijst of platbrood.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kabeljauwfilet van mathijs vrieze op tafel.

  1. Snijd de vis in stukjes, niet te klein. Bestrooi de vis met kerriepoeder, peper en zout.
  2. Snijd rode en gele paprika's in blokjes van 1x1 cm. Snijd prei in ringen, was het en laat het uitlekken in een vergiet. Laat zilveruitjes ook uitlekken.
  3. Voeg een lepeltje olie toe aan de ActiFry. Doe kabeljauwstukjes, paprika's, prei en zilveruitjes in de ActiFry en bak gedurende 15 minuten. Voeg eventueel een lepeltje water toe tijdens het bakken.
  4. Verdeel de vers gehakte dille over het pannetje in de laatste minuut van het bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden