- 150 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Broodjes gevuld met feta op tafel.
- Doe de gist met de suiker en de 15cl lauw water in een kopje en roer even tot het gist is opgelost.
- Doe de bloem, zout, olie en yoghurt in een grote kom. Pas op dat wanneer je het gistpapje erbij doet, dit niet in aanraking komt met het zout. Kneed dit alles tot een soepel deeg dat niet plakt.
- Doe een vochtige theedoek over de kom met het deeg en laat een uur rusten.
- Verkruimel de Feta en doe er de peterselie doorheen.
- Kneed het deeg nog een keer goed door en rol het uit. Gebruik 1 eetlepel vulling per broodje en vorm de broodjes met een deegvormpje (die op de foto staat).
- Bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei en bak ze in de oven.
- Haal 11 à 12 broodjes uit dit recept.