Zigeuner gehaktschnitzel

Zigeuner gehaktschnitzel

Smulweb imageSmulweb

Houd je van een goede schnitzel én van paprika? Dan is het recept voor zigeuner gehaktschnitzel perfect. De schnitzels worden geserveerd met witte bonen in tomatensaus en aardappels. Lekker met paprika en champignons.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Runderschnitzel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zigeuner gehaktschnitzel op tafel.

  1. Kook de aardappelen in water met zout gaar.
  2. Verhit 3 el van het vloeibare bakvet en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en gaar.
  3. Verhit intussen de rest van het bakvet in een braadpan en bak de paprika al omscheppend ± 5 minuten.
  4. Voeg de witte bonen met de saus toe en verwarm alles op een laag vuur. Breng op smaak met peper.
  5. Serveer het gerecht met de schnitzel en de aardappelen. Tip: Bak met de paprika 1 uitgeperst teentje knoflook en 250 g in plakjes gesneden champignons mee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Vlees