Libanese sfouf met pijnboompitjes

Libanese sfouf met pijnboompitjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Libanese sfouf met pijnboompitjes. Het Griesmeel, de bloem, bakpoeder en kurkuma worden gemengd, suiker oplossen in melk toevoegen en goed mengen. Vervolgens olie toevoegen. Afmaken met pijnboompitjes en 30 minuten in de oven op 180 graden. Heerlijk in plakjes of blokjes.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Libanese sfouf met pijnboompitjes op tafel.

  1. Vermeng in een kom het griesmeel, de bloem, de bakpoeder en de kurkuma met elkaar.
  2. Los in een andere kom de suiker op in de melk en voeg dat beetje bij beetje toe aan het griesmeel/bloem/bakpoeder/kurkuma-mengsel en mix alles goed door elkaar.
  3. Roer er op het laatst de olie doorheen.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Schep het beslag in een vierkante met boter ingevette en met bloem bestoven bakvorm en bestrooi de bovenkant met de pijnboompitjes.
  6. Bak de Sfouf ongeveer in 30 minuten goudbruin en gaar.
  7. Snijd de Sfouf in plakjes of (beter nog) in blokjes en zet die evt. in papieren gekleurde vormpjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kruiden Cake