Hartige bladerdeegstengels

Hartige bladerdeegstengels

Smulweb imageSmulweb

Krokante hartige bladerdeegstengels, perfect als snack of bij de borrel. In 15-20 minuten goudbruin en knapperig te bakken. Bestrijk met koffiemelk en bestrooi met maanzaad, sesamzaad of geraspte kaas naar keuze.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hartige bladerdeegstengels op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de bladerdeeglapjes in reepjes van ongeveer 1 cm.
  3. Bestrijk de reepjes met koffiemelk en bestrooi ze met maanzaad, sesamzaad of geraspte kaas naar keuze.
  4. Bak de reepjes bladerdeeg in 15-20 minuten bruin en knapperig.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg