Witte wijnsoep

Witte wijnsoep

Smulweb imageSmulweb

Geef je soep net dat beetje extra door deze witte wijnsoep met flambeerde wijn. Bedekd met gebakken brood korstjes en een crème fraîche mengsel met kaneel en peper.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte wijnsoep op tafel.

  1. Breng de bouillon aan de kook en bak ondertussen het brood (plakjes of dobbelstenen) in wat boter mooi bruin.
  2. Verwarm in een andere pan de witte wijn en breng deze naar het kookpunt en flambeer.
  3. Klopt in een mengkom de dooiers met de crème fraîche met wat peper, zout en de kaneel.
  4. Giet de bouillon in een soepterrine, voeg de witte wijn toe en voeg al kloppend het eimengsel toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas