Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Vergeten groenten met geitenkaas-bieslook-crumble

Vergeten groenten met geitenkaas-bieslook-crumble

magazine badge magazine

Vergeten groenten met bieslook-geitenkaascrumble. Geroosterd broodkruim met bieslook, geitenkaas en groentenmix. Lekker makkelijk en snel. Perfect als bijgerecht.

10 min bereiden hoofdgerecht 4 personen

(0)

Ingrediënten

  • 3 sneetjes volkoren casinobrood
  • 3 el Kruidenolie
  • 100 g verse geitenkaas
  • 3 el Bieslook
  • 750 g mix van gele peen, pastinaak en pompoen
  • 1 snufje peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vergeten groenten met geitenkaas-bieslook-crumble op tafel.

  1. Maal het brood in de keukenmachine of met de hand fijn. Verhit in in een paar gourmetpannetje wat olie en rooster het broodkruim in 1-2 min. goudbruin en krokant. Laat het broodkruim op een bord afkoelen.
  2. Brokkel de kaas boven een kom, roer de bieslook en schep het broodkruim erdoor.
  3. Verhit een beetje olie in een pannetje. Bak de groentenmix in 8 min. Beetgaar. Voeg peper naar smaak toe.
  4. Schep de groenten op het bord en bestrooi met de geitenkaasbieslookcrumble.