Boerenomelet

Boerenomelet

Smulweb imageSmulweb

Een boerenomelet om van te smullen! Klop eieren schuimig met melk, peterselie, zout en peper. Bak goudgeel en voeg hamreepjes en paprikapoeder bij een mengsel van soepgroenten. Bedek met omelet, strooi er kaas overheen. Klaar om te delen!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Erwten soepgroenten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Boerenomelet op tafel.

  1. Verhit de helft van de boter en roerbak hierin de soepgroenten gedurende 4 minuten.
  2. Klop de eieren schuimig met de melk en voeg zout, peper en 1 eetlepel peterselie toe.
  3. Verwarm de rest van de boter in een grote koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak een goudgele omelet waarvan het eimengsel net gestold is. Keer de omelet niet om.
  4. Schep de hamreepjes en paprikapoeder door de groente.
  5. Verdeel het mengsel over één helft van de omelet en sla de andere helft eroverheen.
  6. Strooi de rest van de peterselie en de kaas erover en laat de omelet op een bord of schaal glijden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Boerenomelet