- 250 ml Sinaasappelsap
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Zoete pizza op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden C (hetelucht).
- Maak het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en rol ze uit tussen 2 grote stukken plastic folie tot 4 ronde pizzaplakken.
- Leg de pizzaplakken op bakpapier en bestrijk ze met jam. Bak de pizzaplakken in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten goudbruin en gaar. Laat ze vervolgens afkoelen op een rooster.
- Laat intussen de ananasplakken uitlekken en vang het vocht op. Halveer de druiven, halveer de aardbeien, schil de appel en snijd deze in partjes. Schil de kiwi en snijd deze in plakjes.
- Breng het sinaasappelsap en het vocht van de ananas aan de kook en los hierin de taartina op. Verdeel het fruit over de pizzabodems en bedek deze met de taartina gelei.
- Garneer de pizza met takjes verse munt.