Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Carpaccio als hoofdgerecht

Carpaccio als hoofdgerecht

smulweb badge smulweb

Heerlijke carpaccio als hoofdgerecht. Sla als ondergrond, carpaccio in een stervorm, gemengd met ui, olijfolie en azijn. Bestrooid met gebakken pijnboompitten en geraspte kaas.

25 min bereiden voorgerecht 2 personen

(2)

Ingrediënten

  • 560 g The Meat Lovers Angus Carpaccio
  • 1 Uien
  • 1 el Olijfolie
  • 1 el Azijn
  • 1 el Pijnboompitten
  • 100 g Gemengde salade
  • 80 g Geraspte oude kaas

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Carpaccio als hoofdgerecht op tafel.

  1. Snijd de ui.
  2. Was en snijd de sla.
  3. Rasp de kaas.
  4. Bak de pijnboompitten bruin.
  5. Leg sla als ondergrond op de borden.
  6. Leg hierboven op 8 plakken Carpaccio in een stervorm.
  7. Meng de ui, olijfolie en azijn door elkaar en giet dit over de Carpaccio.
  8. Strooi de gebakken pijnboompitten eroverheen.
  9. Strooi de geraspte kaas eroverheen.