Kip yakitori

Kip yakitori

Smulweb imageSmulweb

Kipfilet, gemarineerd in een mix van gember, knoflook, suiker en Yakitori. Gegrild tot in perfectie op de BBQ of verhitte grillplaat voor een unieke Aziatische smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip yakitori op tafel.

  1. Meng in een kom de blokjes kipfilet met de marinade, knoflook, gember en suiker. Zet de kom afgedekt 10 minuten in de koelkast.
  2. Giet na 10 minuten de marinade in een bakje en bewaar het.
  3. Schuif de blokjes kip aan de vleesspiesen.
  4. Braad de spiesen op een verhitte ingevette grillplaat (of BBQ) tot ze rondom bruin en gaar zijn.
  5. Bestrijk ze onder het bakken af en toe met de bewaarde marinade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte