Carpaccio met bloedsinaasappeldressing

Carpaccio met bloedsinaasappeldressing

Smulweb imageSmulweb

Met deze carpaccio zet je in een handomdraai een waanzinnig lekkere maaltijd op tafel. De bloedsinaasappeldressing geeft dit gerecht een heerlijke frisse twist. Serveer met een bedje van rucola en knapperig stokbrood.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Carpaccio plakken
  • 0.5 Bloedsinaasappel
  • 0.25 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Carpaccio met bloedsinaasappeldressing op tafel.

  1. Rooster pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Rasp een halve theelepel sinaasappelschil dun van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Klop dressing van sinaasappelrasp, 2 eetlepels sinaasappelsap, mayonaise, sesamolie en versgemalen peper.
  2. Verdeel carpaccio op borden en laat het op kamertemperatuur komen gedurende ongeveer 15 minuten.
  3. Druppel dressing over carpaccio en strooi bosuitjes en pijnboompitten eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees