- 2 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Lasagne met gehakt aubergine en ricotta op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de aubergine in blokjes. Pel en snipper de ui.
- Verwarm de margarine in een koekenpan en fruit hierin de ui. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak het rul. Breng het op smaak met zout en peper. Voeg de aubergineblokjes toe en schep alles even om. Voeg dan de pastasaus toe en laat dit 5 minuten pruttelen. Schep vervolgens de ricotta door de saus. Breng de saus eventueel nog op smaak met wat zout en peper.
- Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een schepje saus. Bedek de saus met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus. Vul de schaal zo verder, met om-en-om lasagnevellen en saus. Eindig met een laagje saus en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
- Zet de ovenschaal in de oven en bak de lasagne gedurende 40 à 45 minuten.