Broodpudding met appel en kaneel

Broodpudding met appel en kaneel

Smulweb imageSmulweb

Een zoet dessert van in kleine stukjes gesneden brood, appel en kaneel. Op smaak gebracht met eieren, vanille en melk. De kaneel geeft deze pudding net dat beetje extra. Bak in 25 minuten goudbruin en geniet!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Broodpudding met appel en kaneel op tafel.

  1. Beboter de ovenschaal.
  2. Snijd het brood in vieren en leg de stukjes afgewisseld met de appel in de schaal. Verdeel de boter in kleine vlokjes over het brood.
  3. Klop de suiker met de specerijen, vanillemerg, eieren en melk schuimig met de mixer. Schenk het op het brood in de schaal. Laat zo een kwartier staan en verwarm ondertussen de oven op 200°C.
  4. Bak de pudding in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Fruit Kruiden Broodpudding Appel