Piccalilly vlees

Piccalilly vlees

Smulweb imageSmulweb

Een pittige twist geven aan je vleesgerecht? Maak kennis met een unieke combinatie van mosterd en piccalilly. Gewoon met een beetje kerrie, zout en peper voor een extra smakelijke crunch. En dat is nog niet alles! Ook lekker met tomatenpulp, ui en knoflook.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 200 ml Water
  • 175 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Piccalilly vlees op tafel.

  1. Bak het vlees met een beetje kerrie, zout en peper bruin in zonnebloemolie.
  2. Haal het vlees uit de pan en bak in de overgebleven zonnebloemolie de gesnipperde uien. Voeg een flinke geperste teen knoflook toe.
  3. Voeg 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepels piccalilly en een mespuntje Ve-Tsin toe aan het uienmengsel.
  4. Verkruimel een bouillonblokje in een pan met 200 ml water en voeg een pakje tomatenpulp toe om saus te maken. Voeg dit toe aan de uien en laat het samen met het vlees sudderen tot het gaar is.
  5. Serveer en smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees