Amusechampignons

Amusechampignons

Smulweb imageSmulweb

Kleine hapjes, grote smaken! Vul de amusechampignons met ham, peterselie en roomkaas en serveer bij een glas wijn of als voorgerecht. Perfect voor diners met vrienden of familie. Bak totdat de kaas goudbruin is.

15 min bereiden

voorgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(8)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Amusechampignons op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
  3. Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
  4. Vul de champignons met het ham-mengsel.
  5. Zet de champignons in een ovenschaal. Giet een laagje bouillon in de ovenschaal om uitdroging te voorkomen.
  6. Bestrooi de champignons met de geraspte kaas.
  7. Zet de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak de champignons goudbruin (ca. 20 minuten).
  8. Garneer de champignons met een blaadje peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses